Euroinvest

Naša priča
Naša priča

Upoznajte Euroinvest

Euroinvest je vaš partner za održavanje zgrada. Tvrtka s iznimno stručnim kadrom i velikim brojem iskusnih stručnjaka za sve poslove vezane za održavanje zgrada. Ono što izdvaja Euroinvest je pouzdanost, odgovorno poslovanje, stručnost i posvećenost sigurnosti i udobnosti stanara zgrada koje održavamo. Multidisciplinarno poslovanje naše tvrtke vezano je za nekretnine u svakoj našoj djelatnosti. 

Naša tvrtka osnovana je 2006. godine. Uspješnim razvojem od poslovanja trgovinom nekretninama, tvrtka je širila djelatnost i oblik poslovanja.

Upošljavanjem vrhunskih kadrova, proširili smo našu djelatnost na polja arhitekture, projektiranja, nadzora nad izvođenjem građevinskih radova, konzultantske usluge, izradu investiciono tehničke dokumentacije, izvođenje zanatskih radova, te održavanja zajedničkih prostorija.

Poklonite nam Vaše povjerenje i budite sigurni da u zajedničkim prostorijama Vaše zgrade sve funkcionira besprijekorno. 

0%
ZADOVOLJSTVO KLIJENATA
0
ZGRADA I OBJEKATA
0
GODINA ISKUSTVA
0+
KORISNIKA
Naša osnovna djelatnost

Upravljanje i održavanje

Upravljanje i održavanje stambenih zgrada je umijeće gospodarenja nekretninom s ciljem očuvanja i povećanja njene vrijednosti, te osiguranja udobnosti stanovanja svih stanovnika. 

Stanari – suvlasnici zajedničkih prostorija ovlašćuju stanoupravitelja da za njih obavlja sve poslove redovitog održavanja zajedničkih dijelova i uređaja stambene zgrade u funkcionalnom stanju.

To znači da više ne morate brinuti o pregorenoj sijalici, dizalu koje ne radi, začepljenom odvodu ili bilo kojem problemu u zajedničkim prostorijama vaše stambene zgrade. 

Euroinvest se brine za sve obvezne radove na održavanju zgrada koji se financiraju iz sredstava zakonom propisane mjesečne naknade za održavanje.

Podrška korisnicima

Uvijek na vrijeme pružamo podršku našim klijentima.