Upravljanje i održavanje

Naše osnovne djelatnosti

Prepustite brigu nama

Upravljanje i održavanje stambenih zgrada je umijeće gospodarenja nekretninom s ciljem očuvanja i povećanja njene vrijednosti, te osiguranja udobnosti stanovanja svih stanovnika. 

Stanari – suvlasnici zajedničkih prostorija ovlašćuju stanoupravitelja da za njih obavlja sve poslove redovitog održavanja zajedničkih dijelova i uređaja stambene zgrade u funkcionalnom stanju. To znači da više ne morate brinuti o pregorenoj sijalici, dizalu koje ne radi, začepljenom odvodu ili bilo kojem problemu u zajedničkim prostorijama vaše stambene zgrade. 

Euroinvest se brine za sve obvezne radove na održavanju zgrada koji se financiraju iz sredstava zakonom propisane mjesečne naknade za održavanje. 

Za vas radimo poslove kao što su: 

  • Deratizacija
  • Redovito mjesečno održavanje i servisiranje dizala
  • Pročepljenje kanalizacije
  • Uklanjanja ledenica, snijega i leda sa streha i krovova
  • Uklanjanje svih potencijalno opasnih visećih predmeta s fasada i krovova
  • Nabavka sitnog potrošnog materijala (sijalice, sredstva za čišćenje prostora)
  • I još mnogo toga.

Zakon o upravljanju i održavanju zajedničkih dijelova i uređaja zgrada propisao je da svaka stambena zgrada ima certificiranog upravitelja koji se brine o poslovima upravljanja i održavanja zajedničkih dijelova zgrada, čiji rad su etažni vlasnici obvezni financirati iz sredstava mjesečne naknade. 

Na taj način, stanarima je osigurana puna funkcionalnost zajedničkih površina, kao i uspostavljen funkcionalan kućni red, u skladu s zakonskim propisima, kojim se osiguravaju najbolje prakse u objektima zajedničkog stanovanja.  Na stanarima je samo odabrati partnera za održavanje zgrada. Za to smo mi tu. Euroinvest – Vaš partner za udobno stanovanje.   

Djelatnosti

Euroinvest posjeduje Certifikat za poslove upravljanja br. 09-04-25-37/15 od 18.02.2015.godine.

Održavanje zgrada i okućnica

Svi poslovi redovitog održavanja uz čišćenje stubišta, zajedničkih prostorija i održavanje okućnice – dvorišta.

Zaštita ljudi i građana

Vaša sigurnost je na prvom mjestu. Certificirani smo za uklanjanje svih izvora opasnosti iz vaše stambene zgrade.

Održavanje krovova

Radimo sve poslove na održavanju krovova u besprijekornom stanju, što doprinosi udobnosti stanovanja, ali i trajnosti cijele nekretnine.

Uklanjanje i čišćenje snijega

Mi smo tu za uklanjanje i čišćenje snijega kako bi osigurali nesmetan prilaz za sve stanare u slučaju intenzivnih snježnih padavina.

Održavanje fasada

Redovitim održavanjem fasada smanjujemo zadržavanje vlage na najmanju moguću mjeru, te saniramo prljanja fasada, održavajući estetiku zgrade.

Deratizacija i zaštita

Možete zaboraviti na probleme s glodavcima u vašoj zgradi. Redovitom deratizacijom osiguravamo zaštitu zdravlja stanara.

Nabavka sitnog inventara

Vodimo računa o nabavci sitnog inventara potrebnog za održavanje zgrada, uključujući sijalice i sredstva za čišćenje.

Servisiranje dizala

Zaboravite na probleme s dizalima. Redovitim servisiranjem, osiguravamo maksimalnu funkcionalnost dizala i pravovremeno reagiramo u slučaju kvara.

Podrška korisnicima

Uvijek na vrijeme pružamo podršku našim klijentima.